Blog Details

Nieuw Viaducter Prinsengezelschap

Op vrijdagavond 18 november presenteerde C.V. Onger ‘t Viaduct haar derde Viaducter Vastelaoves Start (ViVaS). In een bomvolle foyer van de Spil passeerde een prachtig programma de revue onder het motto: ‘Tied om weer te Shinen!’. Feestband ‘Net oet Bed’, de Greumelkes en Joekskapel Zonger Drank Geine Klank (welke komende vrijdag hun 3×11-jarig jubileum viert) brachten de menigte in beweging met lekkere Llimburgse Vastelaoves muziek.

Hoogtepunt van de avond was zoals de traditie voorschrijft het uitroepen van het nieuwe prinsengezelschap. Prins Dennis I (Vrancken) zal dit jaar met zijn Prinses Tess (Ermans) regeren over het Viaducterriek. Ze worden hierbij bijgestaan door hun adjudanten Coen (Rooijen), Yannick (Wendt) en Vera (Palmen).

Prins Dennis is 24  jaar oud en opgegroeid in Maasbracht. Na een studie Business Studies in Sittard volgt hij momenteel een master Design en Development aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Naast zijn studie werkt hij als barman bij Z.C. de Spil en Café Donkiesjot in Maasbracht en houdt hij van gamen, sporten en een lekker glaasje bier.

Prinses Tess is 23 jaar oud en woont ‘aan de overkant van de brug’ in Wessem. Ze studeert Notarieel Recht in Nijmegen. Ze houdt van sporten, reizen maar ook van een avondje lekker voor tv kan ze genieten. Uiteraard houdt ze van gezellig borrelen en Vastelaovend vieren.

Het Prinsengezelschap zal dit jaar regeren onder het motto: ‘Geine zeik, alles gaeve, Vastelaovend belaeve!’

Wij danken alle bezoekers en sponsoren van de ViVaS voor een onvergetelijke avond. De foto’s hiervan zijn terug te vinden op www.facebook.com/ongerviaduct. Namens het Prinsengezelschap nodigen wij u van harte uit voor hun receptie op vrijdagavond 27 januari 2023.

Previous Post
Euver ‘t Viaduct
Next Post
Receptie 2023 – CV Onger ‘t Viaduct

Related Posts

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *