Blog Details

Receptie 2023 – CV Onger ‘t Viaduct

We neudigen dig van herte oet veur de receptie van het XIXe prinsengezelsjap van CV Onger ‘t Viaduct: Prins Dennis I, Prinses Tess en adjudanten Coen Rooijen, Vera Palmen en Yannick Wendt. Naeve dit gezelsjap zeen er nog 4 viaducters die ze moogs kommen feliciteren. Yvon Roufs, Suzan Maessen en Dyan Meeuwissen vieren namelik det ze 1×11 jaor lid zeen van de vereniging. Martijn Bours viert det hae 1×11 jaor vorst is van os vereniging.

We starte vriedigaovend 27 jannewarie de receptie om 20:11 oer onger ‘t viaduct van de Kruuswaeg. Ein half oer later zal ‘t prinsengezelsjap en häör gevolg zich verplaatse nao de foyer van ZC de Spil. Wils ze het gezelsjap en/of de jubilarissen toespraeke? Den höb ze dao oeterlik 11 minuut en 11 seconden de tied veur. Zo blief er genog tied euver veur de beruchte afterparty!

Vraoge euver de receptie? Stuur eine e-mail nao info@ongerviaduct.nl

Previous Post
Nieuw Viaducter Prinsengezelschap

Related Posts

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *