Carnavalsvereniging Onger 't Viaduct

De Aaftrap - Mascotte

Gaat Robert van Duinen van Café Donkiesjot in het pak van MascotteToet tijdens De Aaftrap?

Zaterdagavond 9 september trappen we ons 2×11 jubileumseizoen af met een unieke vastelaovesvoetbalbenefietwedstrijd voor de CliniClowns. Een wedstrijd tussen Viaduct United en Sporting Vastelaovend met optredens op het veld van John Tana, Big Benny, Roy Selder, DJ Hadless en nog veel meer! We willen heel graag nog een publiekstrekker toevoegen aan de avond en dat is MascotteToet. Echter hebben we daar jullie hulp voor nodig! Om het eindbedrag voor de CliniClowns te verhogen hebben we een leuke actie bedacht! Heb jij altijd al eens Robert van Duinen in een mascottepak zien lopen? Grijp dan nu je kans!

Robert van Duinen heeft ons namelijk toegezegd dat hij bij het behalen van een mooi streefbedrag de rol van MascotteToet zal vervullen! Die kans laten we niet aan ons voorbij gaan. Kun je er zaterdagavond 9 september helaas niet bij zijn maar wil je toch een bijdrage leveren aan het eindbedrag voor de CliniClowns? Heb je al een kaart voor De Aaftrap, maar wil je toch iets extra’s doen voor de CliniClowns? Dan is dit dé manier! Robert van Duinen is bij het behalen van het streefbedrag van €222,- de MascotteToet tijdens De Aaftrap. Je kan zelf kiezen welke bijdrage je wil leveren aan het streefbedrag. Dit kan €1,-, €11,- €22,-, €55,- zijn enzovoort!

Bedrag

Tickets

Koop nu je tickets via onze site www.ongerviaduct.nl. Tickets zijn vanaf slechts €5,- verkrijgbaar, en vanaf €11,- koop je zelfs een VIP-ticket en ben je o.a. verzekerd van een gegarandeerde zitplek op de tribune. De Aaftrap van deze ludieke Vastelaoves-voetbalwedstrijd is om 20.11u. De deuren van stadion ‘De Mortelskoel’ gaan echter om 19.00u al open, want het voorprogramma vangt om 19.30u aan met o.a de warming-up.

 

Kom op zaterdagavond 9 september 2023 naar voetbalclub MBC’13 in Maasbracht en geniet van een avond vol carnavalsplezier én het steunen van het goede doel!